Képeslap készítés online ingyen

Ebben a bejegyzésben névnapi képeslapokat, névnapi köszöntőket találsz férfiaknak. A cikk második felében videóban, illetve képernyőképekkel bemutatva látható az egyedi képeslaptervezés online ingyen.

Képeslap készítés online ingyen

Az egyik legjobb ingyenes online képeslap készítő program a Canva. A Canva egy online képszerkesztő program rengeteg ingyenes sablonnal. 

A www.canva.com címen lehet elérni.

Egy e-mailes regisztrációval, vagy Google vagy Facebook fiókkal lehet használni. Kész sablonok százait lehet használni a legkülönfélébb képszerkesztési munkákhoz.

Az alábbi videóban láthatod, hogyan kell készíteni 1 perc alatt képeslapot a Canva médiatárából, vagy saját képből.

Képeslap készítés online ingyen

Képeslap készítés online ingyen

A bejelentkezés után a keresőben ki kell választani, hogy mit szeretnénk elkészíteni. A felületen automatikusan felajánlja a program a leggyakoribb lehetőségeket.

Képeslap készítés online ingyen

A felső keresősávba írjuk be, hogy képeslap, majd a legödülő menüben válasszuk ki, vagy üssünk egy entert.

Képeslap készítés online ingyen

A megjelenő javaslatok közül válasszunk egyet, vagy az üres képeslapot. A sablon kiválasztása után bármikor tudunk változtatni, vagy teljesen újrakezdeni az egészet.

Képeslap készítés online ingyen

Megjelenik a szerkesztő felület. a szövegre kattintva változtathatjuk a szöveget, a képet ki lehet cserélni, újabb sablonokat keresni a bal oldalon.

A letöltés a jobb felső sarokban látható 3 pöttyre kattintva indítható. egyes tervek ingyenesek,  a fizetős terveken megjelenik egy vízjel, azt letöltéskor kell kifizetni. Az ingyenes tervekkel is nagyon igényes képeslapokat készíthetünk.

Képeslap készítés online ingyen


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/kepeslap/nevnapikepeslap.com/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /home/kepeslap/nevnapikepeslap.com/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/kepeslap/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/kepeslap/nevnapikepeslap.com/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34